Naar menu

Whirlwind realiseert en exploiteert webconcepten, ontwikkelt webapplicaties en verzorgt webhosting

Sinds 2000 ontwikkelt Whirlwind gebruiksvriendelijke websites die resultaat opleveren. Daarnaast ontwikkelen we maatwerk webapplicaties en zorgen we ervoor dat de websites, e-mailadressen en online diensten van onze klanten altijd en snel bereikbaar zijn.

Meer over Whirlwind Internet

Webconcepten

Whirlwind is uitgever van meerdere websites en webwinkels, bijvoorbeeld over de kleursystemen RAL, NCS en PMS. Deze sites zijn beschikbaar in 7 talen en worden dagelijks door veel gebruikers geraadpleegd. Via onze kleurensites verkopen we fysieke kleuren­waaiers die naar meer dan 100 landen worden verzonden.

Tevens biedt Whirlwind een aantal taalsites aan, zijn we vertegen­woordiger van het speelgoedmerk Q-BRICKS in de Benelux en geven we de gamingsites DOS Games Archive en GameWolf uit. Tevens ontwikkelen we onder de naam Whirlwind Games HTML5-spellen die gratis online te spelen zijn.

Meer over onze webconcepten

Webapplicaties

Steeds meer computerprogramma's draaien in de cloud. Eén van de voordelen daarvan is dat u overal en altijd toegang heeft tot uw (bedrijfs)applicatie(s).

Whirlwind ontwikkelt webapplicaties op maat waarbij we gebruik maken van een betrouwbaar platform, in de vorm van PHP en MySQL. Bij de webapplicaties die we op maat ontwikkelen, valt bijvoorbeeld te denken aan webwinkels, online cursussystemen en administratiesoftware.

Meer over onze webapplicaties

Webhosting

Met webruimte op onze webservers zijn uw website, e-mailadressen en online diensten in goede handen. Niet alleen een optimale bereikbaarheid, maar ook de snelheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Desgewenst verzorgen we tevens Exchange Online zodat u overal en op ieder apparaat toegang heeft tot uw e-mail en agenda.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het registreren of verhuizen van domeinnamen, ongeacht de domeinnaamextensie.

Meer over webhosting